Diumenge, desembre 10, 2023
Widgets Magazine
Widgets Magazine

El Carnaval de Sitges 2024 no patirà canvis importants

El Carnaval de Sitges del 2024 no patirà grans canvis respecte a la festa de l’any passat. Aquesta és la intenció amb què treballa la nova comissió del Carnaval sitgetà, presidida per Jordi Andreu. L’objectiu no és capgirar la celebració, –com ha passat, diu, altres vegades– sinó analitzar i potenciar les activitats que ja es fan.

El nou president, a més, considera que hi ha prou consens en els horaris i recorreguts de les rues i vol blindar-los en el protocol per evitar canvis. També voldria incrementar el pressupost de la festa, o els diners que reben entitats i personatges. Tot i això, reconeix que no és un bon any econòmicament parlant i que l’Ajuntament encara no ha confirmat el pressupost que tindrà la festa l’any vinent. Les tres entitats, però, demanen un increment de la subvenció per poder fer front a les despeses de les carrosses.

Tot i que en algunes converses amb l’ajuntament ha sortit el tema del pressupost, les entitats encara no saben si la subvenció per les carrosses –congelada des de fa anys– s’incrementarà.

D’altra banda, pel que fa a la nova comissió totes tres entitats coincideixen en els plantejaments de la nova presidència sobre el carnaval i creuen que s’entendran bé.

Widgets Magazine

Notícies

spot_img