Diumenge, desembre 10, 2023
Widgets Magazine
Widgets Magazine

La Ruta del Xató enceta la temporada 2023-24

La Ruta del Xató ha presentat la nova temporada 2023–2024. Vilanova i la Geltrú, Calafell, el Vendrell, Sitges i Vilafranca del Penedès comparteixen de nou l’experiència de la Ruta, amb la recepta d’aquest plat tradicional com a protagonista.

La Vil·la Museu Pau Casals ha estat el lloc de la presentació de la Ruta, que compta amb l’enòleg penedesenc Enric Roca Albet, vinculat al projecte Avgvstvs Fòrvm, com a nou ambaixador, i que assumeix enguany la tasca de promoció del xató.

La d’enguany serà la 27a edició de la Ruta del Xató. Una proposta atractiva pels amants de la gastronomia i el vi, per gaudir de les receptes de xató provinents de les diferents poblacions que conformen la Ruta, acompanyades de vins de la DO Penedès.

El món de la restauració se suma a la proposta. Una oportunitat per donar a conèixer les potencialitats del territori del Penedès-Garraf.

Widgets Magazine

Notícies

spot_img