Diumenge, desembre 3, 2023
Widgets Magazine
Widgets Magazine

Sant Pere de Ribes segueix apostant per la formació professional

Sant Pere de Ribes vol potenciar la formació professional en sectors estratègics com ho són l’àmbit de la digitalització i la cadena del fred, amb relació al treball del municipi per impulsar el Fred-hub. També hi ha aposta per la formació professional en l’àmbit sanitari, on tot el desenvolupament del sector de Can Jove a tocar de l’Hospital Sant Camil hi ha de jugar un paper a favor.

Demandes que avui han traslladat al president de l’Agència Pública de Formació i Qualificació Professionals de Catalunya, Fabián Mohedado, que ha visitat l’empresa de Sant Pere de Ribes AKO, una indústria líder del sector del fred industrial. El municipi vol créixer en aquest camp, i un exemple n’és el Fred-Hub, un clúster empresarial que servirà per crear un ecosistema d’empreses que innovin en aquest sector de la cadena del fred, fomentant la digitalització del sector per reduir la contaminació i evitar també, el malbaratament alimentari.

L’aposta passa, també, per aconseguir una formació professional vinculada a aquest sector i que generi ocupació al territori. En aquest sentit s’ha traslladat al responsable de la formació professional a Catalunya la voluntat de Sant Pere de Ribes de tenir un centre que aglutini aquesta formació i investigació amb la perspectiva de situar el municipi al futur mapa de la formació professional de Catalunya, tant en l’àmbit de la digitalització i la cadena del fred com el de la família sanitària.

Widgets Magazine

Notícies

spot_img