Diumenge, desembre 3, 2023
Widgets Magazine
Widgets Magazine

Una Fira de Novembre molt participativa

Moltíssima gent passejant per tota la Rambla, tant la Principal com la de la Pau. El Temps del vi a la plaça de les Neus ple de gent tastant vins de proximitat. I molta més gent mirant la desfilada de les banderes de les comparses vilanovines a l’espai FAC al capdavall de la rambla de la Pau. Aquesta ha estat la tònica d’aquesta Fira de Novembre que l’organització ha que qualificat de molt participativa.

La Fira ha consolidat espais com la dels vehicles al parc de Baixamar, les activitats familiars a la plaça del Mercat i ha obert nous espais com el Girafeina a la plaça de l’Imet i l’activitat la Città infinita que s’ha dut a terme a la nau panoràmica del Museu del Ferrocarril de Vilanova.

L’ajuntament s’ha centrat en divulgar el concepte de l’economia blava. Una línia estratègica que els vilanovins consultats hi estan molt d’acord, però que té un nom que a hores d’ara és molt desconegut per la majoria del públic.

El bon temps que acompanya tot la Fira ha estat també una de les claus de la massiva participació d’aquesta edició. A partir d’ara els expositors han de fer el balanç econòmic de la seva presència en aquesta fira multisectorial. També han de fer balanç les entitats de la ciutat que aprofiten aquest esdeveniment per mostrar la seva activitat a la ciutadania o com el cas dels pabordes, fer caixa de cara a preparar la Festa Major de l’any vinent.

Widgets Magazine

Notícies

spot_img