Dilluns, desembre 11, 2023
Widgets Magazine
Widgets Magazine

Al dia notícies 14-11-2023

L’Ajuntament de Sitges continua analitzant el nou decret llei de la Generalitat per regular els habitatges d’ús turístic. El govern local descarta ampliar-la, tot i que amb el decret llei, hi ha marge per augmentar-los.

Coneixem com gestiona l’ús del mòbil l’Institut Joan Ramon Benaprès de Sitges, on aquest dispositiu no està permès durant les classes però si als passadissos i al pati. Des del centre tenen clar que cal regular-ho d’alguna manera.

La prevenció de la diabetis passa per una dieta sana i exercici. Però l’encariment de la cistella de la compra afecta a les famílies més vulnerables a l’hora de fer una dieta saludable, clau en la prevenció de la diabetis.

Un carril bici i de vianants entre Ribes i Vallpineda és el projecte guanyador als pressupostos participatius de Sant Pere de Ribes. També la climatització del pavelló, un nou camp de futbol 7 i millores a escoles.

Robert Monzonis publica un manual que recull consells i tècniques de seguretat al carrer per prevenir situacions de risc i evitar ser víctima de delictes com furts i robatoris.

La Malvasia de Sitges viu un bon moment i creix en hectàrees per la seva bona adaptació al canvi climàtic. El Celler de l’Hospital ha presentat dos nous productes aquest 2023: la Malvasia de Mar i l’Ancestrat.

Widgets Magazine

Notícies

spot_img