Diumenge, desembre 10, 2023
Widgets Magazine
Widgets Magazine

La conveniència o no dels mòbils a l’institut, a debat

L’ús dels mòbils a les aules continua generant debat i controvèrsia entre la comunitat educativa. També des del Departament d’Educació de la Generalitat es treballa per establir un marc comú i traslladar una normativa als centres.

Es calcula que al voltant del 53% dels instituts ja regulen l’ús dels mòbils. Segons la consellera Anna Simó, la voluntat és consensuar un document abans de finals d’any.

A l’espera que la Conselleria estableixi una directriu comuna a Catalunya per a tots els centres, l’Institut Joan Ramon Benaprès de Sitges estudia diverses possibilitats per regular-ne el seu ús, tot i que encara no ha aplicat cap mesura. A les aules els alumnes tenen clar que no poden utilitzar el telèfon mòbil, tot i que quan surten als passadissos i al pati, la realitat canvia.

Widgets Magazine

Notícies

spot_img