Diumenge, desembre 3, 2023
Widgets Magazine
Widgets Magazine

Sis propostes, totes a Ribes, les guanyadores als Pressupostos participatius

La construcció d’un carril bici i de vianants entre Can Macià i Vallpineda, al nucli de Ribes, ha estat el projecte més votat en aquesta edició dels pressupostos participatius de Sant Pere de Ribes. Ha estat en la categoria de projectes socials, culturals o solidaris i ha aconseguit gairebé 1.800 vots. Un projecte de carril bici i de vianants de Ribes cap a Sitges que l’Ajuntament, de fet, ja contempla i que ja compta amb un estudi previ. La dotació econòmica, 40.000 euros, es dotarà doncs a la fase 1, de realització de la redacció del projecte bàsic-executiu.

La instal·lació de climatització al pavelló esportiu municipal de Ribes, amb més de 1.500 vots, o la construcció d’un camp de futbol 7 al pàrquing de terra del costat del camp de futbol municipal Aitana Bonmatí Conca, que ha obtingut gairebé 1.150 vots, han estat els altres dos projectes guanyadors en aquesta categoria, que contemplava un màxim de 220.000 euros

Pel que fa a la nova categoria creada en aquesta edició, de projectes educatius, s’havien destinat 100.000 euros per a inversions en instal·lacions escolars o programes educatius. La proposta sobre la instal·lació d’ombra a les aules de l’escola Les Parellades amb millores a tendals i noves proteccions ha estat la guanyadora, amb més de 3.400 vots. També ha superat els 3.000 vots la reforma del pati de l’escola Riera de Ribes, un projecte dissenyat pels alumnes que contempla naturalitzar el pati i fer-ne una adaptació climàtica. El tercer projecte escollit és el de fer unes aules més confortables a educació infantil de l’Escola el Pi, amb nous espais i materials.

El pressupost municipal de l’any vinent contemplarà aquests sis projectes escollits, dels 30 que s’han sotmès a votació amb la casuística que totes les inversions dels pressupostos participatius es faran al nucli de Ribes. Una edició amb molta participació ciutadana, amb un total de 2.675 vots, 635 més que l’edició anterior.

Widgets Magazine

Notícies

spot_img