Dilluns, desembre 11, 2023
Widgets Magazine
Widgets Magazine

Al dia notícies 15-11-2023

Les treballadores de la Llar d’Infants la Draga de Cubelles comencen una vaga indefinida per reclamar millores en el proper plec de la concessió. L’Ajuntament assegura que hi haurà millores en el proper ple de condicions.

Transformem VNG confia en els propers pressupostos municipals per completar i aplicar millores als Jardins de Francesc Macià.

Les obres de rehabilitació de l’antic Patronat d’Asc de Sitges començaran en breu – la intenció és abans d’acabar l’any- i estaran enllestides en uns 9 mesos.

El govern català declararà l’estat de preemergència a la conca Ter-Llobregat la setmana vinent: inclou també el Garraf. Permetrà adoptar algunes mesures abans d’entrar en fase d’emergència, prevista pel desembre.

Canal Blau emet demà el documental ‘Vincles’ sobre el programa de mentoria social per a joves migrats de l’Ajuntament de Vilanova, que busca nous voluntaris per a una nova edició. A les 20:50h, 22’50h i 00:00h.

Canyelles intensifica els preparatius per la Fira de Santa Llúcia. La fira nadalenca se celebrarà el 2 i 3 de desembre i es consolida com la segona Fira de Nadal de Catalunya en visitants.

Widgets Magazine

Notícies

spot_img