Diumenge, desembre 10, 2023
Widgets Magazine
Widgets Magazine

Canal Blau emet demà el documental ‘Vincles’ sobre el programa de mentoria social per a joves migrats

El programa de mentoria social ‘Vincles’ de l’Ajuntament de Vilanova busca nous voluntaris per iniciar una nova edició del projecte, que promou la relació entre persones que voluntàriament volen acompanyar els joves que han emigrat sols ajudant-los a fer xarxa i comunitat en els municipis d’acollida.

La mentoria social és una eina d’intervenció social que promou la relació entre persones que voluntàriament volen acompanyar joves que han emigrat sols ajudant-los a fer xarxa i comunitat en els municipis d’acollida.

En aquest sentit s’ha elaborat un documental que Canal Blau emetrà demà en diversos passis. El treball audiovisual explica les històries que ha fet possibles “Vincles, facilitant el contacte entre joves que han migrat sols i persones que de manera voluntària volen acompanyar-los en el seu procés de desenvolupament personal i en el coneixement de la ciutat de Vilanova i la Geltrú. El projecte de mentoria social està destinat a joves a partir de 18 anys que mostrin interès i motivació per participar-hi.

Cada relació de mentoria compta amb l’acompanyament d’un referent tècnic tant per part del mentor, com per part del jove. A la primera edició hi han participat fins a 14 persones, creant 7 parelles de mentoria. La majoria d’elles continuaran vinculades després del programa.

El documental ‘Vincles’ es podrà veure demà a Canal Blau a les 20:50h, a les 22:50h i a les 00:50h.

Widgets Magazine

Notícies

spot_img