Diumenge, desembre 3, 2023
Widgets Magazine
Widgets Magazine

Canyelles intensifica els preparatius per la Fira de Santa Llúcia

A Canyelles es pensa en la Fira de Santa Llúcia pràcticament tot l’any, però a poc més de 15 dies d’aquesta cita que revoluciona el municipi durant un cap de setmana s’intensifiquen els preparatius. El voluntariat també hi juga un paper clau en l’èxit. És el cas, per exemple, del Grup Dona que als baixos de l’Ajuntament preparen amb molt bon gust la decoració nadalenca. Van començar a treballar-hi a l’agost.

També al Casal, d’amagat al públic, el Joan està confeccionant el pessebre gegant buscant fer composicions noves. Sempre reflectint indrets emblemàtics catalans, com Montserrat, o relacionats amb el municipi. Fa més d’una dècada que aquest pessebre, que a més és solidari, és un dels reclams de la Fira de Santa Llúcia de Canyelles. Des del setembre que cada dia hi dedica una pila d’hores per omplir uns 60 metres quadrats de figures.

La fira de Santa Lúcia de Canyelles se celebrarà el 2 i 3 de desembre, una 21ena edició que enguany creix una mica i passa de les 350 parades a les 362 i que es consolida com la segona Fira de Nadal de Catalunya en visitants

I el Castell es transforma un cop més, i ja serà el quart any, en un espai dedicat a Harry Potter. L’artista Lluís Amaré és l’artífex d’aquest indret de la fira que amb materials reciclats, i molta màgia, recrea espais com la biblioteca, el gran menjador de Hogwarts o el carreró Digon de botigues.

Per l’exposició Harry Potter i també pel Park Noel on hi haurà el Pare Noel cal adquirir l’entrada, i des d’avui ja estan disponibles les entrades anticipades a través d’internet tot i que també es podran adquirir de forma presencial durant la fira de Santa Llúcia, fins a exhaurir les entrades.

Widgets Magazine

Notícies

spot_img