Diumenge, desembre 3, 2023
Widgets Magazine
Widgets Magazine

Comença la vaga indefinida a la llar d’infants municipal la Draga

Les treballadores de la Llar d’Infants la Draga s’han plantat avui davant de l’Ajuntament de Cubelles i han començat a reclamar que el plec de condicions que ha de regular la propera concessió del servei de llar d’infants incorpori millores en el servei i en les condicions laborals. Avui les treballadores han començat una vaga indefinida i no l’aixecaran fins que l’Ajuntament faci públic el compromís d’incorporar millores en el plec de condicions de la propera concessió.
Les treballadores denuncien que tenen el sou congelat des de fa dotze anys. Però també diuen que les inversions en millores són gairebé nul·les i acusen l’ajuntament de tan sols invertir 32 mil euros anuals en la seva Llar d’infants Municipal.

Per la seva part, l’equip de govern de Cubelles ha donat a conèixer que manté obert un diàleg constant amb totes les parts implicades en el conflicte laboral a la Llar d’Infants la Draga. L’alcaldessa de Cubelles ha explicat al programa Línia Blava de Canal Blau, que hi ha la intenció d’arreglar aquest conflicte i ha reconegut que l’anterior plec de condicions, tenia alguns serrells que es podrien haver redactat d’una forma més eficient. Rosa Fonoll ha dit que el nou plec contindrà millores, però no totes les que reclamen les treballadores.

Widgets Magazine

Notícies

spot_img