Diumenge, desembre 10, 2023
Widgets Magazine
Widgets Magazine

La Conca Ter-Llobregat estarà en preemergència la setmana vinent.

El govern català declararà l’estat de preemergència a la Conca Ter-Llobregat la setmana vinent: el que inclou la regió metropolitana de Barcelona i comarques de Girona, també el Garraf.

Això suposa avançar-se unes setmanes al pla d’emergència que ja està previst i anunciat pel desembre per fer front a la situació de sequera actual, amb les reserves dels embassaments a només el 19% de la seva capacitat.

La regió metropolitana és, per l’executiu català, la zona preferent per estalviar aigua. La fase de preemergència que es vol aplicar permet avançar algunes restriccions. S’ha insistit en limitar el consum per persona i dia i rebaixar la pressió de la xarxa abans de plantejar-se qualsevol mena de tall en el subministrament d’aigua.

Widgets Magazine

Notícies

spot_img