Diumenge, desembre 3, 2023
Widgets Magazine
Widgets Magazine

La rehabilitació de l’antic Patronat d’Asc de Sitges, més a prop

L’any 2019, l’Ajuntament de Sitges va comprar l’antic Patronat d’Asc a la Generalitat per gairebé un milió d’euros amb l’objectiu de reformar-lo i tornar-lo a obrir al públic. Durant el mandat passat, el govern local va decidir que el Patronat es convertís en una llibreria municipal i en un espai on fer-hi presentacions literàries.

Aquest 2023, les obres de rehabilitació començaran i en uns 9 mesos podrien estar enllestides. Així doncs, l’any 2024 el Patronat estaria reformat, però la llibreria pública encara podria trigar una mica més en obrir perquè el servei s’haurà de licitar a una empresa.

Les obres tindran una afectació directa en el carrer Parellades. Alguns dies hi haurà talls de carrer i hauran d’entrar camions grans per treure la runa i això afectarà –de ple– els veïns i comerços. L’Ajuntament sitgetà vol que les afectacions siguin les menys possibles i per això treballa amb un calendari amb l’empresa.

Les obres de reforma tenen un cost de 900 mil euros, dels quals, uns 450 mil provenen dels fons Next Generation. Entre els costos de compra i de reforma, el nou Patronat haurà costat 1.800.000 euros.

Widgets Magazine

Notícies

spot_img