Dilluns, desembre 11, 2023
Widgets Magazine
Widgets Magazine

El Penedès compta amb un nou Consell territorial d’Ocupació

El Servei d’Ocupació de Catalunya aposta per descentralitzar la presa de decisions pel que fa a les polítiques d’ocupació del territori i la constitució, avui, a Vilanova i la Geltrú, del Consell Territorial d’Ocupació del Penedès és una clar exemple d’aquest canvi de model que pretén adapta-se també a la realitat del mercat de treball actual. Un organisme format per representants dels agents socials, econòmics i ens locals de la vegueria que ara podran, de forma coordinada, fer propostes i definir les seves necessitats com a territori en l’àmbit de l’ocupació i que aquest pugui obtenir la resposta a les seves necessitats.

Administracions locals, agents socials, sindicats i federacions empresarials de les comarques de l’Alt i el Baix Penedès, Garraf i part de l’Anoia integren aquest nou Consell Territorial d’Ocupació del Penedès, el sisè que es constitueix al país i que s’haurà de reunir periòdicament. Des del Garraf ja existeix aquest treball conjunt en benefici de l’ocupació a la comarca a través del Pacte per a l’ocupació i l’acord de concertació territorial es veu com una oportunitat més de millora.

El Consell Territorial d’Ocupació del Penedès ja ha començat a caminar i la previsió del SOC és que al gener de l’any vinent puguin rebre les primeres peticions i es puguin crear, ja, les estratègies territorials amb el marc legal i de finançament que necessiti cada territori.

Widgets Magazine

Notícies

spot_img