Dilluns, desembre 11, 2023
Widgets Magazine
Widgets Magazine

Jornada d’intel·ligència artificial per empreses i emprenedors

Jornada d’Intel·ligència Artificial per empreses i emprenedors avui a Neàpolis. Una jornada per explicar amb exemples, les possibilitats que ofereix aquestes noves eines per petites i mitjanes empreses i que es concreta amb programes com CHATGPT per resoldre dubtes, crear contingut o generar imatges per posar només alguns exemples. Unes possibilitats infinites que les empreses han de saber acollir i adaptar a cada model de negoci per poder-ho aprofitar.

VNGINNOVA, sota el paraigües de l’Ajuntament de Vilanova, és la marca sobre la qual s’articula la facilitació de l’arribada de la tecnologia a la ciutat. De moment la capital del Garraf s’hi han posat a treballar: avui s’ha presentat la Taula de la intel·ligència artificial de Vilanova que agrupa, enre altres actors, el mateix Ajuntament, la Federació Empresarial del Gran Penedès, la Cambra de Comerç, Node , la Mancomunitat i el Col·legi d’Enginyers . Es vol començar a concretar estratègies comunes per facilitar l’accés a la intel·ligència artificial.

D’una banda, es vol facilitar la formació a les empreses del territori -amb dues sessions ja programades per aquest novembre i desembre- i de l’altra, posar en contacte consultors digitals amb empreses que volen aprofitar la intel·ligència artificial i que necessiten aquest assessorament. També inclouen la cerca de finançament perquè les empreses puguin posar-ho a la pràctica.

Tot plegat comença ara a agafar forma des de Vilanova i la Geltrú, davant una nova realitat, la de la intel.ligència arttificial, que malgrat els contres, afirmen els experts, cal saber aprofitar.

Widgets Magazine

Notícies

spot_img