Dilluns, desembre 11, 2023
Widgets Magazine
Widgets Magazine

La Justícia atura el procés de reparcel·lació de la urbanització de Vallpineda a Sitges

La reparcel·lació del sector de Sitges de la urbanització de Vallpineda està aturada. La sentència diu que l’Ajuntament –en el seu moment– hauria d’haver notificat el procés als propietaris, cosa que segons el jutge no es va fer. Això implica que les llicències d’obra que estava donant el consistori queden aturades i –el més important– que els ingressos que esperava aconseguir –uns 7 milions d’euros en total– de moment no els tindrà.

Com els cobraments estaven fraccionats, aquest 2023 l’Ajuntament esperava disposar de gairebé un milió d’euros pel seu pressupost. Uns diners que no podrà demanar fins que es resolgui el procés judicial. Tot i això, els serveis jurídics de l’Ajuntament de Sitges estan valorant si presenten un recurs o si executen allò que marca el jutjat, cosa que implicaria tornar a començar el procés.

El que té molt clar l’Ajuntament és que la reparcel·lació s’ha de fer tant sí com no perquè ho marca la llei. I que l’hauran d’executar o els veïns o el mateix Ajuntament. Per tant, aquest recurs el que fa és allargar en el temps els pagaments que hauran de fer els propietaris de Vallpineda quan es completi la reparcel·lació urbanística.

Widgets Magazine

Notícies

spot_img