Dilluns, desembre 11, 2023
Widgets Magazine
Widgets Magazine

El dibuixant de còmics Jorge Fornés, a l’Armand Cardona

Són algunes de les vinyetes dels mítics personatges de còmic com Batman o Superman de la famosa editorial nord-americana «Detective Comics», més coneguda com DC. També d’altres com Spiderman o Doctor Strange, en aquest cas de l’altre gegant del sector del Còmic com és Marvel. Tots ells són obra de Jorge Fornés, vilanoví que ara fa deu anys va fer el salt i va fitxar per DC Còmics i Marvel i a dia d’avui s’ha convertit en tot un referent del món del còmic a nivell internacional.

Aquests dies, i aprofitant la setmana del còmic a Vilanova, el dibuixant exposa una trentena d’obres a la Biblioteca Armand Cardona Torrandell. Entre elles algunes de les seqüències de Dardevil, el mític personatge de Marvel Còmics, però també algun dibuix inèdit que encara no s’ha pogut veure als Estats Units com és el cas d’aquesta portada de Catwoman. Un altre dels clàssics és Batman, el personatge amb qui va començar, quan l’any 2014 fitxa per DC Còmics.

Fornés també ha pogut participar d’algunes de les pel·lícules més conegudes de Marvel com ‘Doctor Strange i Avengers: Infinity War’ i ha pogut copsar de primera mà la magnitud de projectes com aquest. L’exposició es podrà visitar fins el dia 5 de gener.

Widgets Magazine

Notícies

spot_img