Dilluns, desembre 11, 2023
Widgets Magazine
Widgets Magazine

El Garraf i l’Alt Penedès posen en comú els reptes en economia social i cooperativisme.

El Garraf i l’Alt Penedès posen en comú els reptes en matèria d’economia social i cooperativisme.

Dimecres i dijous s’han desenvolupat les terceres jornades dedicades a l’economia de les dues comarques, que analitzen aquest territori comú, on també hi creixen els projectes dedicats a aquest nou model econòmic que hi té una presència notable.

Una cita que impulsen les Cambres de l’Alt Penedès i el Garraf, la Federació Empresarial del Gran Penedès i l’Agència de Desenvolupament Econòmic del Garraf, que coincideix, asseguren en un bon moment per aquesta economia social, que aposta per la implicació i que vol posar les persones al centre dels projectes.

Una alternativa a l’esperit de competència que sovint porta a oblidar el seu objectiu de generar benestar al client. Un dels reptes, és el de mantenir els models cooperatius quan les iniciatives empresarials es fan grans. Les jornades han presentat com a exemples d’iniciatives consolidades al territori com els d’Actua, Arqueovitis, La Fura, Formació i Treball, Mas Albornà, Tegar.

Sobre la taula s’hi ha posat també la necessitat de les empreses d’economia social i de les cooperatives de teixir aliances amb altres empreses, i tenir clara que tenen cabuda en qualsevol sector econòmic.

Widgets Magazine

Notícies

spot_img