Dilluns, desembre 11, 2023
Widgets Magazine
Widgets Magazine

El Garraf promociona el producte de proximitat amb el Sopar del peix senzill

Escabetx de bonítol amb escarola i romesco, cruixent de peix, o peix espasa a la donostiarra. Són alguns dels plats que s’han pogut degustar en aquest sopar del Peix Senzill que organitza l’Agència NODE Garraf per donar a conèixer les varietats més desconegudes, però alhora característiques de la zona pesquera de la comarca. Aquests peixos, a més, tenen poca sortida al mercat i són més barats.

Durant la jornada s’han donat a conèixer espècies que poques vegades es troben a les cartes dels restaurants i que –en el fons– eren les que es menjaven els pescadors de Vilanova i la Geltrú o de Sitges. L’únic problema: les espines.

Els estudiants de l’Escola d’Hostaleria de Sitges han estat els encarregats d’elaborar el menú amb el peix de la Llotja de Vilanova i la Geltrú: quatre tapes de peix i quatre plats per menjar asseguts i sense espines.

El Sopar del Peix Senzill l’ha organitzat l’Agència NODE Garraf, amb la col·laboració de la Confraria de Pescadors de Vilanova i l’Escola d’Hostaleria de Sitges.

Widgets Magazine

Notícies

spot_img