Dilluns, desembre 11, 2023
Widgets Magazine
Widgets Magazine

Reclamen servei de restauració 24 hores dins el local

Locals de restauració com aquest volen oferir el seu servei durant les vint-i-quatre hores del dia dins del seu establiment; però amb l’actual llei del Departament d’Interior de la Generalitat que en regula els horaris han de tancar durant unes hores de la matinada.

Durant aquestes hores de tancament del local al public, poden seguir oferint servei, però només a través de la finestreta o a domicili; fet que, segons afirmen, suposa un malestar pels clients que volen gaudir dels serveis a l’interior de l’establiment, però també pels veïns que han de lidiar amb més soroll al carrer.

L’establiment assegura que el 16% de la població que treballa en horari nocturn, segons dades de l’Institut Nacional d’Estadística, també hauria de poder accedir a l’establiment.

Widgets Magazine

Notícies

spot_img