Dilluns, desembre 11, 2023
Widgets Magazine
Widgets Magazine

Al dia notícies 20-11-2023

Vilanova i la Geltrú ha assolit el 85% d’accions previstes al Pla local d’infància i adolescència 2020-2024. La ciutat vol aconseguir el segell de “ciutat amiga de la infància” d’Unicef.

La problemàtica de les famílies que viuen en habitatges socials de l’antiga obra social de la caixa continua sense resoldre’s. En veiem un cas ubicat a la Rambla Sant Jordi.

L’Agència Local de l’Energia de Vilanova obre un nou servei d’assessorament sobre la factura elèctrica. Els ciutadans poden demanar de forma gratuïta un informe on s’indica com rebaixar els costos energètics.

Canyelles ha presentat la Fundació Anna Rovira Codina-Stop Sarcoma, de què el municipi n’acollirà la seu social, però que implica tot el Garraf. La fundació neix de la iniciativa dels familiars i amics de la vilanovina, víctima d’un sarcoma.

Vilanova ha estat la darrera parada de la cabina de ràdio de la Queta, una proposta que de manera itinerant per diferents localitats catalanes ha recollit més d’un miler de veus per confeccionar el que ha de ser el pòdcast més llarg que s’haurà fet mai en català.

El segon capítol del programa ‘Les cintes de l’arxiu’ rescata avui unes imatges enregistrades el sis d’octubre de 1968. Aquell dia l’entitat la Talaia organitzava el quart campament de tardor a l’Ermita de Lurdes.

La Masia el Mur acollirà enguany el pessebre vivent parlat de Sant Pere de Ribes. La setmanes que membres de l’associació treballen per tenir-ho tot a punt per les funcions de nadal.

Sant Pere de Ribes i Canyelles han participat al Pessebre Vivent més gran que s’ha fet mai a Catalunya, amb prop de 900 figurants, a Montserrat.

Widgets Magazine

Notícies

spot_img