Dilluns, desembre 11, 2023
Widgets Magazine
Widgets Magazine

Canyelles s’implica en la recerca contra el sarcoma

Canyelles acaba de presentar la Fundació Anna Rovira Codina-Stop Sarcoma, de què el municipi n’acollirà la seu social, però que implica tot el Garraf. La FundARC, que president Mercè Codina, neix de la iniciativa dels familiars i amics de la vilanovina Anna Rovira Codina, víctima d’un sarcoma. Després de dos anys de treball, la Fundació ja és una realitat i el que es proposa és treballar per sensibilitzar sobre els sarcomes i recaptar fons per a la recerca i la investigació sobre aquests tipus de càncers dels teixits tous.

Una línia de treball que Canyelles ja té molt consolidada a través del Grup Dona – que al llarg de l’any impulsa diferents esdeveniments vinculats a la lluita contra el càncer.

La seva presentació ha congregat a Canyelles especialistes mèdics i investigadors vinculats al sarcoma de l’Hospital Universitari Vall d’Hebron, de l’Hospital de la Santa Creu i Sant Pau, de la Universitat del País Basc, de l’Institut de Recerca de Barcelona o de la Fundació Mari Paz Jiménez.

També el Conseller de Drets Socials, Carles Campuzano, ha destacat la importància d’aquesta iniciativa privada i ha recordat la implicació i l’aposta de la Generalitat de Catalunya en l’enfortiment i el suport a la investigació mèdica, que permet, diu, materialitzar la tasca de fundacions com aquesta.

Widgets Magazine

Notícies

spot_img