Dilluns, desembre 11, 2023
Widgets Magazine
Widgets Magazine

El Pla Local d’infància i adolescència de Vilanova compleix el 85% d’accions previstes

Vilanova i la Geltrú ha assolit el 85% d’accions previstes al Pla local d’infància i adolescència 2020-2024. És un balanç positiu de la tasca i accions dutes a terme els darrers tres anys, amb algunes accions ja consolidades i d’altres a les que caldrà donar continuïtat. De moment l’executiu local ha anunciat que es treballarà per aconseguir el segell de ‘ciutat amiga de la infància’, d’Unicef.

Avui s’ha començat a avaluar el Pla Local d’Infància i Adolescència, que estarà vigent fins el setembre de l’any vinent, exposant els projectes i recursos del territori i el balanç que se’n fa. La vista està posada en treballar ja en el proper Pla que definirà les polítiques en aquest àmbit en el període 2024- 2029. Pensar la ciutat des de la mirada dels infants, destaquen des de l’executiu local, és essencial per construir una ciutat amb més oportunitats per a tothom.

El Pla local d’infància i adolescència desenvolupa accions i projectes destinats a infants i joves i les seves famílies, amb la mirada posada en la igualtat d’oportunitats i la millora de la qualitat de vida dels infants i adolescents. El treball per aconseguir un lleure inclusiu, l’atenció a la salut emocional dels joves, el projecte Antena per oferir eines de participació als joves dins el propi institut o el Vincles, un projecte de mentoria social per acompanyar joves majors d’edat que han emigrat sols son només alguns dels programes desenvolupats.

Widgets Magazine

Notícies

spot_img