Dilluns, desembre 11, 2023
Widgets Magazine
Widgets Magazine

Els Xulius preparen el pessebre vivent parlat de Sant Pere de Ribes

Datada l’any 1924, La Masia El Mur és la casa que acollirà enguany una nova edició del pessebre vivent de Sant Pere de Ribes. Aquesta torre d’estil anglès situada a pocs metres de l’Hospital Sant Camil ha anat adquirint certa rellevància al municipi ribetà, amb diverses generacions de la família Martí com a masovers de la casa des de l’any 1952.

Des de fa setmanes que membres de l’associació Els Xulius treballen per tenir-ho tot a punt per a les funcions d’aquest any. Els recursos per il·luminar cada quadre, o els elements decoratius són algunes de les tasques amb les quals aquests dies estan treballant.

Una de les característiques que fa més especial el pessebre vivent de Sant Pere de Ribes, a banda del canvi de localització de cada any, és també el canvi en la trama; enguany recuperant la trama de Folch i Torres.

Widgets Magazine

Notícies

spot_img