Dilluns, desembre 11, 2023
Widgets Magazine
Widgets Magazine

Al dia notícies 21-11-2023

El Garraf i l’Alt Penedès entraran els propers dies en preemergència per sequera, que rebaixarà el consum a 210 litres d’aigua per persona/dia. El Govern ha decretat avui aquesta mesura intermèdia, que afectarà les àrees de Barcelona i Girona.

El Pantà de Foix es troba aquests dies al 53% de la seva capacitat. El 14 de setembre es va registrar un mínim històric arribant al 47,6%.

Cop policial de la Guàrdia Civil contra els líders de l’organització responsable d’introduir 5’7 tones d’haixix i 5 armes automàtiques per la costa del Garraf el passat mes d’agost.

El Consorci del Patrimoni de Sitges veu més a prop començar a desencallar la reobertura del Museu Romàntic, tancat des del 2015. El pressupost per aquest any vinent inclou una partida per redactar el projecte de reforma.

L’Escola Riera de Ribes renovarà tres espais de pati amb propostes dels mateixos alumnes. Es pretén ‘naturalitzar’ el patí i serà una realitat a través dels pressupostos participatius.

Alumnes de l”Escola Conservatori Municipal de música Mestre Montserrat de Vilanova commemoren la Diada de Santa Cecília, patrona de la música, amb un concert a l’Auditori.

La Fira de Santa Llúcia de Canyelles creix en nombre de parades i ultima preparatius per una nova edició que es farà el 2 i 3 de desembre. El municipi fa aquest divendres l’encesa de llums de Nadal.

Widgets Magazine

Notícies

spot_img