Dilluns, desembre 11, 2023
Widgets Magazine
Widgets Magazine

Alumnes de l’ECMM commemoren el dia de Santa Cecília, patrona de la música

L’Escola Conservatori Municipal de música Mestre Montserrat de Vilanova commemora la Diada de Santa Cecília, patrona de la música. Un dels actes, aquest mateix matí, a l’Auditori Eduard Toldrà, on hi han assistit alumnes de 3r i 4t de primària de totes les escoles de la ciutat.

Diferents formacions del Conservatori municipal de música de Vilanova, sobretot els més joves, han donat a conèixer diferents conjunts d’instruments:
Entre ells el quartet de corda, el trio de trompetes, el conjunt de percussió o el grup de saxòfons. També s’han pogut sentir els dos pianos a vuit mans o el quartet de corda.

El grup d’estudiants del curs d’expressió dramàtica s’ha encarregat de teatralitzar l’espectacle. El conjunt de percussió ha interpretat entre altres el ‘Capriccio Espagnol’, mentre que els pianos s’han decantat pel Vals Vienès i el grup de saxòfons per la Bella Ciao.

Widgets Magazine

Notícies

spot_img