Diumenge, desembre 3, 2023
Widgets Magazine
Widgets Magazine

Cop policial als caps de l’organització que entrava droga per la costa del Garraf

La Guàrdia Civil ha desplegat a primera hora d’aquest matí un operatiu policial contra els líders de l’organització criminal responsable d’introduir més de 5 tones i mitja d’haixix i 5 armes automàtiques per la costa del Garraf el passat mes d’agost.

Un macrooperatiu que ha fet entrades a diversos municipis de l’àrea de Barcelona i Tarragona i que hauria deixat, com a mínim, 10 persones detingudes. L’operació s’ha dut a terme en col·laboració amb la Policia Local de Martorell, una de les principals poblacions on s’ha intervingut. L’operatiu està coordinat pel jutjat d’instrucció número 2 de Sagunt.

La detenció el passat 30 d’agost a la costa del Garraf, a la cala de Vallcarca de Sitges, de 17 persones vinculades a una narcollanxa va ser clau per a la Guàrdia Civil a l’hora de desarticular un dels grups criminals de tràfic de droga de més envergadura a Catalunya, amb el major decomís d’haixix que s’ha dut a terme al país: un conjunt d’operacions antidroga que es van iniciar el maig del 2019 i que havia portat a la detenció de 50 persones -30 de les quals es troben a presó.

Widgets Magazine

Notícies

spot_img