Diumenge, desembre 3, 2023
Widgets Magazine
Widgets Magazine

L’Escola Riera de Ribes renovarà tres espais de pati amb propostes dels mateixos alumnes

L’Escola Riera de Ribes renovarà tres espais del pati amb un disseny que sorgeix dels mateixos alumnes del centre i que, en general, pretén naturalitzar el pati des del punt de vista, també, que és un espai més d’aprenentatge. De moment els projectes estan en una maqueta i també ben redactats però aviat seran una realitat ja que aquesta proposta ha resultat ser una de les tres escollides als pressupostos participatius de Sant Pere de Ribes en la categoria de projectes educatius. Un treball que ja ve de tres anys enrere per on hi han passat una seixantena d’alumnes al llarg d’aquest temps que han pogut tocar diferents àrees.

El projecte de reforma del pati, contempla, a la zona del bosquet estructures de fusta per fomentar un espai de debat i de lectura, amb calma, a la natura; a l’espai del rocòdrom, un circuit motriu amb obstacles per afavorir l’activitat física i en un altre punt del pati es contemplen unes graderies per poder conversar i llegir, com una ampliació de la biblioteca.

La darrera fase del projecte ha estat la de fer una bona campanya per explicar aquesta iniciativa a tota la comunitat educativa, també a la ciutadania, i aconseguir el màxim suport als pressupostos participatius, i ho han aconseguit. Des de l’Escola Riera de Ribes han presentat un pressupost de 22.000 euros per fer realitat els tres nous espais del pati i ara esperen que sigui una realitat l’any vinent.

Widgets Magazine

Notícies

spot_img