Diumenge, desembre 10, 2023
Widgets Magazine
Widgets Magazine

Tot a punt per la Fira de Santa Llúcia de Canyelles

La Fira de Santa Llúcia de Canyelles creix enguany pel Carrer de la Verge, un espai molt conegut pels que fan la cua d’espera pel Pare Noel. Aquí s’hi posaran, com a novetat, algunes parades i això permet ampliar el recinte firal una mica. També s’amplia espai pels jardins del Castell, amb una zona de pícnic i més parades. D’aquesta manera aquesta fira que presumeix de ser la segona fira de Nadal de Catalunya en visitants, passa de les 350 a les 362 parades en aquesta 21ena edició i 22.000m2.

No hi faltaran els productes nadalencs, l’arbre dels desitjos, el Patge Vibó, l’escudella, l’entrega de tions als nascuts aquest any o la màgia de Harry Poter al castell, en un espai totalment renovat enguany, entre moltes altres propostes. També hi ha espai per la solidaritat, com és el cas del pessebre del Casal o els ninos solidaris per la lluita contra el Sarcoma. I entre les novetats, també, unes postres de la fira, uns galets de xocolata farcits de festuc o maduixa.

El municipi es prepara, doncs, per la gran i esperada afluència de visitants, els dies 2 i 3 de desembre, d’una fira que tindrà com a convidat d’honor un alcalde molt apassionat, també, del Nadal, com ho és el de Vigo, Abel Caballero.

Amb les entrades anticipades per l’espai Hary Potter i el Pare Noel exhaurides en només unes hores, la setmana passada, des del municipi recorden que n’hi haurà de presencials els dies de fira i que repeteixen l’experiència de l’any passat d’obrir aquests espais el cap de setmana següent a la fira, el 9 i 10.

Canyelles ja obre portes a la màgia del Nadal aquest divendres, amb la tradicional encesa de llums a les sis de la tarda, i una novetat, el Nadal Tast.
Divendres ja s’inaugurarà també el pessebre de l’Ajuntament creat pel Grup Savis, i el del Casal.

Widgets Magazine

Notícies

spot_img