Diumenge, desembre 10, 2023
Widgets Magazine

Programes

Som-hi!!! 08-12-2023

Al dia notícies 07-12-2023

Al dia esports 07-12-2023

Línia Blava | Tertúlia

Som-hi!!! 07-12-2023

Al dia notícies 05-12-2023

Al dia esports 05-12-2023

Som-hi!!! 05-12-2023

Al dia notícies 04-12-2023

Al dia esports 04-12-2023

Som-hi!!! 04-12-2023

Al dia notícies 01-12-2023

Al dia esports 01-12-2023

Som-hi!!! 01-12-2023

Línia Blava | Cultura 01-12-2023

Nit de Premis Sitges 2023

Al dia notícies 30-11-2023

Cubelles
Cubelles

El descompte a la C-32 entre Sitges i el Vendrell serà del 75% per als recurrents

El Departament de Territori de la Generalitat anuncia en el marc de la Taula de Mobilitat del Penedès l’augment del descompte, que actualment és del 70%. Segons les dades aportades per Territori, la gratuïtat entre Cubelles i el Vendrell ha suposat un augment del trànsit diari en 1.800 vehicles, lluny dels 5.000 que preveia inicialment per poder descongestionar la C-31.

El CAAD intensifica la campanya per adoptar o acollir gossos i gats

A les portes de Nadal, el Centre d’Acollida d’Animals Domèstics es dirigeix novament a la ciutadania per animar a adoptar algun dels més de 300 animals que viuen actualment en les seves instal·lacions. En els darrers anys, el centre ha experimentat un balanç negatiu entre les entrades i les sortides d’animals.

Puja l’atur aquest mes de novembre al Garraf

Aquest mes de novembre hi ha 7.500 persones aturades registrades al Servei d’Oupació de Catalunya, 83 més que a l’octubre. A tots els municipis del Garraf s’ha notat aquest increment de persones a l’atur respecte al mes anterior, exceptuant els municipis més petits – Canyelles i Olivella- que tenen una mínima davallada.

Olga Farré assumeix la gerència del Consorci Sanitari Alt Penedès-Garraf

Especialista en Medicina Intensiva i amb experiència en càrrecs directius, Farré agafa el relleu de Josep Lluís Ibàñez, que es jubila després de més de 15 anys al càrrec. Un canvi que arriba en un moment d’expansió del Consorci, que ha de desenvolupar els propers 4 anys un pla de millora als seus centres, amb una inversió de 42 ME.

L’Escola Mar i Cel de Cubelles reclama millores a les instal·lacions del centre

La comunitat educativa està cansada de denunciar els desperfectes que pateix el centre i que en alguns casos suposa un perill per alumnes i professors. L'escala d'emergències està inutilitzada pel seu mal estat i també hi ha problemes de filtracions d'aigua. La competència del centre depèn de la Generalitat.

Comença el Gran Recapte del Banc dels Aliments

Fins a 75 establiments de la comarca, 25 d’ells a Vilanova, participen avui i demà d’aquesta iniciativa solidària de recollida de productes alimentaris i d’higiene per a les famílies que es troben en situació de vulnerabilitat. A Vilanova, tot el que es recull va destinat als usuaris de l’Economat. La campanya encara està oberta a la incorporació de nous voluntaris per arribar a tots els establiments col·laboradors.

L’Estat pagarà els 190 ME de la construcció de la planta dessaladora de Cubelles

Pel govern català, les noves plantes del Foix i la Tordera- a Blanes- hauran de sevir per rebaixar la pressió sobre els embassaments en les futures polítiques de gestió de l’aigua. La previsió és que la dessalinitzadora de Cubelles entri en funcionament abans del 2030. El municipi la considera una infraestructura necessària però reclama compensacions ambiantals.

Comença la construcció dels 124 habitatges de lloguer social a Cubelles

Després d’uns mesos d’endarreriment degut a qüestions burocràtiques lligades als fons europeus Next Generation, ja han començat els treballs de construcció a la zona de la Mota. En paral·lel a la construcció, l’Ajuntament de Cubelles treballarà ara en el disseny del procés administratiu per definir les bases i l’adjudicació dels pisos entre les famílies que s’inscriguin al Registre de Sol·licitants.

Comença la vaga indefinida a la llar d’infants municipal la Draga

Reclamen a l’Ajuntament de Cubelles que es comprometi a incorporar millores en el plec de condicions de la propera concessió del servei, ara que s'està negociant a una nova licitació. Denuncien que tenen el sou congelat des de fa dotze anys i la manca d’inversions en millores a l'escola bressol. L'equip de govern de cubelles ha informat que manté oberta una línia de negociació amb totes les parts i ha assegurat que el nou plec incorporarà millores respecte a l’anterior.

Robert Monzonis publica un manual amb mesures d’autoprotecció ciutadana

Regidor i professor de seguretat privada, Robert Monzonis presenta «Manual d’Autoprotecció Ciutadana, tècniques de seguretat al carrer per a tothom», en què ofereix recomanacions per prevenir situacions de risc i evitar delictes com furts, robatoris i agressions. Amb el seu nou manual vol aprofundir en el concepte de cultura de la seguretat.
Widgets Magazine
spot_img
3.000 Seguidors
Seguir