Dilluns, desembre 11, 2023
Widgets Magazine
Widgets Magazine

Notícies

Venca demana un concurs de creditors

Mahle podria tenir aviat recanvi

El Matí de Canal Blau Ràdio
Canal Blau

Voluntariat, pressupost i el Bosc de la Memòria, temes de la setmana a El Matí

Des d'El Matí de Canal Blau Ràdio, una setmana més us hem acostat alguns dels temes d'actualitat de Vilanova i la Geltrú.

Teresa Llorens, del PSC, a Canal Blau Ràdio: «El manteniment i millora de la via pública és una de les prioritats del pressupost de 2024 a Vilanova i la Geltrú»

La regidora portaveu del Partit Socialista a l'ajuntament de Vilanova ha repassat les accions més importants que preveu la proposta de pressupost per l'any que ve del govern vilanoví, de què en destaquen també les inversions en el transport públic urbà i la cultura.

Arpes, tions i museus, protagonistes del cap de setmana. L’agenda de l’1 al 3 de desembre.

El cap de setmana arriba de nou farcit d'actes a Vilanova i la Geltrú i la comarca.

Carlos Remacha, del Partit Popular, a Canal Blau Ràdio: «És l’ajuntament qui ha de contenir la despesa, i no traslladar al ciutadà la responsabilitat de cobrir el dèficit amb els impostos»

El regidor portaveu popular ha afirmat que no considera correcte que l’actual govern hagi augmentat la fiscalitat pel 2024, sinó que hauria de ser el mateix executiu qui trobi les fórmules per a resoldre els problemes econòmics de l’ajuntament.

Còmic, teatre i cinema, a Vilanova i la comarca. L’agenda del 17 al 19 de novembre

Una setmana més, a El Matí de Canal Blau Ràdio hem repassat l'agenda d'actes més destacats per aquest cap de setmana de Vilanova i la Geltrú i la comarca.

Iolanda Sánchez, de Vilanova En Comú Podem, a Canal Blau Ràdio: “Volem una governabilitat participada, informada i més democràtica”

La regidora portaveu de Vilanova En Comú Podem ha avançat a El Matí de Canal Blau Ràdio que l'actual govern de socialistes i comuns fomentarà la participació ciutadana amb la creació dels Consells de Barri.

Cultura, jocs de taula, innovació, cuina i esports, seccions de la setmana a El Matí

Com cada setmana, des d'El Matí de Canal Blau Ràdio us hem acostat seccions d'àmbits diferents amb què us en volem fer conèixer aspectes curiosos o novedosos.

El Matí de Canal Blau Ràdio, des de la Fira de Novembre

Avui, El Matí de Canal Blau Ràdio ha sortit al carrer: hem fet un programa especial en directe des de l'estand de Canal Blau a la Fira de Novembre, a la Rambla Principal.

Les cases del Palau Obrer, Destapa Vilanova i la fira Girafeina, temes de la setmana a El Matí

Una setmana més, a El Matí de Canal Blau Ràdio hem tractat diferents temes relacionats amb l'actualitat de Vilanova i la Geltrú.

Juan Luis Ruiz, alcalde de Vilanova i la Geltrú, a Canal Blau Ràdio: «Els darrers quatre anys no s’han fet els deures en matèria d’habitatge a la ciutat»

L’alcalde de Vilanova i la Geltrú ha afirmat que a dia d’avui la ciutat no està preparada per acollir l’actual demanda habitacional, un fet que atribueix a la gestió que en aquesta matèria va fer l’anterior govern.

La Fira de Novembre de Vilanova i la Malvasia de Sitges, protagonistes de l’agenda del 10 al 12 de novembre

La Fira de Novembre centra gran part de les activitats i actes del cap de setmana a Vilanova i la Geltrú, però també se n'han programat d'altres que van més enllà de la mostra multisectorial de la ciutat.

Josep Manel Ametllé, portaveu de la CUP, a Canal Blau Ràdio: “Som l’únic grup al consistori que aposta pel decreixement real a la nostra ciutat”

El portaveu de la CUP a Vilanova i la Geltrú afirma que, mentre la resta de formacions amb representació a l’ajuntament plantegen com s’adequa urbanísticament la ciutat per encarar un creixement que consideren imminent, des de la Candidatura d’Unitat Popular es planteja fins a quin punt la ciutat ha de créixer de manera desproporcionada.

Psicologia, cultura popular, llibres i esports, les seccions de la setmana a El Matí

Les seccions són també protagonistes cada dia a El Matí de Canal Blau Ràdio. Aquesta setmana hem parlat de psicologia, cultura popular, llibres, esports i cinema.

Vng Energia, el Gran Recapte d’Aliments i les corresponsals femenines de Víctor Balaguer, temes destacats d’El Matí de Canal Blau Ràdio

A El Matí de Canal Blau Ràdio, ens hem fet ressò d'alguns dels temes destacats que aquesta setmana ens ha deixat l'actualitat de Vilanova i la Geltrú i la comarca.

Museus, dansa, vermut i llibres. L’agenda del Garraf del 3 al 5 de novembre.

Les propostes dels museus, però també les relacionades amb els llibres i el vermut, protagonitzen els actes destacats d'aquest cap de setmana a Vilanova i la Geltrú i la comarca.
Widgets Magazine

Esports

3.000 Seguidors
Seguir