Diumenge, desembre 10, 2023
Widgets Magazine
Widgets Magazine

Blau music 25-05-2023

En l’emissió del Blau Music d’avui, trentè de la vuitena temporada, en Ramon conversa amb un company de la casa, En Josep Caelles, una persona molt
alegre, amb molts “petricons” a qui agrada repartir. Fa un programa de ràdio que s’emet a Canal Blau FM anomenat “Capital Tropical”. Ell realitza el seu programa de ràdio des de casa seva a Manresa, al Bages, el Cor de Catalunya, col·laborant en diverses emissores al llarg ja de 43 anys. El primer disc que va punxar a la ràdio era de Pedro Marín, amb el tema “Aire”. La música és vital a la seva vida, durant tot el dia, en qualsevol moment.
Li agrada tot tipus de música, des de Funki, Motown, Manolo Escobar, i
Antonio Molina, entre molts altres.

Widgets Magazine

Notícies

spot_img