Dilluns, desembre 11, 2023
Widgets Magazine
Widgets Magazine

Blau music 08-06-2023

En el programa d’avui, el trenta-tresè de la vuitena temporada, tenim una
convidada molt jove, que destaca pels seus coneixements de la música, tocant diversos instruments, entre ells el piano i mont amunt amb la seva veu, ja que es Soprano, parlem de la Tània Caelles. Ramon conversa amb ella del seu tarannà amb la música. de petita ja cantava amb la família i els amics. Ara comença a composar i vol dedicar tota la seva vida a la música. S’ha presentat a diversos programes musicals de TV on sempre a arribat a la selecció final. Actualment fa actuacions arreu de Catalunya formant un duet. La seva cançó preferida és “When i was your man” de Bruno Mars. Avui la veurem en dues de les cançons que ella interpreta. La gaudim?.

Widgets Magazine

Notícies

spot_img