Diumenge, desembre 10, 2023
Widgets Magazine
Widgets Magazine

Al dia notícies 12-06-2023

Després de 20 anys de gestions, el Club Marítim Cubelles ha rebut llum verda per poder sol·licitar una nova concessió administrativa. D’aquesta manera, l’entitat podrà demanar una autorització que li permetrà garantir la seva subsistència.

Els restauradors de Cubelles podran treballar a l’estiu amb les obres acabades al seu tram, entre l’Avinguda Mediterrani i el Passatge Migjorn. Els treballs continuaran tot l’estiu, per tenir la remodelació enllestida al setembre.

Guàrdies municipals i ADF de Canyelles expliquen a l’escola Sant Nicolau els perills de fer un mal ús de la pirotècnia, que pot suposar un alt risc d’incendi al municipi.

La Fira Temps de Vi porta a Vilanova les especialitats d’una trentena de cellers catalans. S’hi han pogut tastar gairebé totes les denominacions d’origen del país, incloent-hi també els vins del Massís del Garraf.

Els carrers de Sitges s’han tornat a omplir de l’art efímer de les catifes de flors de Corpus, que la processó del vespre va desdibuixar amb un recorregut més curt per la pluja.

La ciència-ficció de l’escriptor Jordi de Manuel, protagonista de la Catcon. Un gènere que li permet explorar, diu, les esquerdes morals de la societat.

El Club Atlètic Vilanova i la Geltrú descendeix a 4a Catalana després de perdre per un contundent 6-1 al camp del filial de la UE Sitges

En la segona aturada a Vilanova i la Geltrú del circuit Vichy Catalan Volei Tour, i amb gairebé una 80a de parelles participants, Sergi Reñé i Óscar Jiménez es van imposar després d’un torneig perfecte al duet Edwards-Carrodeguas en el quadre masculí. Elisa Scocco i Marta Montfort van vèncer en el femení.

Widgets Magazine

Notícies

spot_img