Dilluns, desembre 11, 2023
Widgets Magazine
Widgets Magazine

Al dia notícies 16-08-2023

Recuperada parcialment la circulació de trens entre Castelldefels i Vilanova i la Geltrú després que el descarrilament d’un tren Talgo sense passatgers a Sitges deixés aquest tram sense cap tren en circulació durant 24 hores.


Els experts en seguretat aquàtica alerten de la falta de normativa estatal perquè els municipis tinguin un servei de socorrisme adequat. Demanen també corresponsabilitat als banyistes, davant un augment d’ofegaments a les platges.Arrenca el CF Vilanova menys conegut però més ambiciós, i sense Contreras.


Els balls populars, protagonistes de la Festa Major de Cubelles. Enguany s’ha estrenat la Viagrona, nova bèstia de foc de l’Agrupació de Balls Populars.


La Geltrú celebra la Cercavila de l’Espígol en el marc de la seva Festa Major.

Widgets Magazine

Notícies

spot_img