Dilluns, setembre 25, 2023
Widgets Magazine

La rebuda de Ribes a Aitana Bonmatí, en directe a Canal Blau

Pots veure el directe en aquest enllaç

La ribetana Aitana Bonmatí ha estat campiona del món i millor jugadora europea i a Sant Pere de Ribes preparen una gran festa. Dimarts 12 a partir d’un quart de sis de la tarda, Canal Blau oferirà un programa en directe amb la recepció institucional a l’Ajuntament de Sant Pere de Ribes i l’acte d’homenatge al camp de futbol.

El programa, conduït per Xavi Fernández, permetrà veure la rebuda al Saló de Plens de la casa de la Vila ribetana i també l’homenatge que es prepara al camp de futbol on Aitana Bonmatí va començar les seves passes, el Bosc de Plaça, que passarà a portar el nom de la futbolista.

L’espai està previst que s’allargui gairebé tres hores i es podrà seguir en directe a la TDT, a canalblau.cat i a l’app La Xarxa+. Un cop acabat, ja es podrà tornar a veure a la web.

Widgets Magazine

Notícies

spot_img