Diumenge, desembre 10, 2023
Widgets Magazine
Widgets Magazine

El disseny gràfic del Blanc, la campanya de vacunació antigripal i Covid i els VMP. Els temes de la setmana a Canal Blau Ràdio.

Aquesta setmana, a El Matí de Canal Blau Ràdio, hem tingut un programa farcit de continguts.

Entre altres temes, hem explicat com és la campanya de vacunació antigripal i de Covid, que aquest 2023 presenta com a novetat que també es vacunaran els infants d’entre 6 i 59 mesos. Escolteu l’entrevista, aquí.

També hem parlat de dol gestacional i perinatal, coincidint que el diumenge 15 d’octubre es commemorava aquesta jornada que vol donar visibilitat a un tema que cada vegada és menys tabú. La conversa, aquí.

Hem conegut com es presenta el Blanc Festival de Disseny Gràfic, que entre dijous i dissabte converteix Vilanova en l’epicentre d’aquesta disciplina. Tot sobre el Blanc Festival, fent clic aquí.

L’Aula Gastronòmica del Mercat del Centre de Vilanova també ha estat protagonista del programa, una iniciativa que va posar-se en marxa al febrer i que vol fomentar la cuina de proximitat. L’entrevista sobre l’Aula, aquí.

Hem sabut també l’estat en què es troba el Parc del Garraf, en un any on la sequera ha condicionat les espècies vegetals i animals que hi viuen. N’hem parlat amb el seu director, en Santi Llacuna, amb qui, a més, hem repassat la seva trajectòria professional de tres dècades al parc, ara que és a punt de tancar-la. Podeu escoltar la conversa amb en Santi Llacuna, aquí.

També hem abordat com es planteja la campanya preventiva de conductes de risc dels conductors de bicicletes i també de vehicles de mobilitat personal, els patinets, que durant tota aquesta setmana, fins diumenge, realitza la Policia Local de Vilanova i la Geltrú en coordinació amb el Servei Català de Trànsit. Tota la informació sobre la campanya, aquí.

Ens hem fet ressò del Congrés CREA de Dones d’Empresa de la FEGP, la Federació d’Empresaris del Garraf i el Penedès, en una conversa on també hem reflexionat sobre el paper de la dona al món de l’empresa, especialment en el sector tecnològic i de la innovació. Podeu seguir la conversa, aquí.

Widgets Magazine

Notícies

spot_img