Diumenge, maig 12, 2024
Widgets Magazine
Widgets Magazine

Cubelles condemna l’intent d’homicidi d’una noia per part de la seva exparella

L’Ajuntament de Cubelles condemna l’intent d’assassinat dilluns passat d’una noia al municipi, que tot i que ara es troba fora de perill, va patir ferides de molta gravetat, provocades per la seva exparella. Els fets van passar en un dels carrers de la urbanització Mas Trader. L’agressor ja ha ingressat a la presó.

L’agressió es va registrar la matinada de diumenge a dilluns passat, cap a dos quarts d’una. El noi, de 21 anys, va provocar ferides d’arma blanca de molta gravetat al coll de la seva exparella quan es trobaven al carrer, a Mas Trader. En aquells moments just hi havia una patrulla dels Mossos d’Esquadra patrullant per aquesta urbanització, que van veure la noia ferida amb el seu agressor encara al costat. Els agents s’hi van acostar ràpidament i van detenir el jove, davant les versions contradictòries que, segons fonts del Mossos, estava donant l’agressor, simulant que ell no era l’agressor. El detingut va passar ahir al matí a disposició judicial i a la tarda va ingressar a presó.

El consistori cubellenc ha condemnat l’intent d’assassinat de la noia, un cas que els Mossos d’Esquadra estan investigant com a possible nou cas de violència masclista. Des de l’ajuntament s’assegura que s’està treballant per donar el suport que faci falta a la víctima i a la família i agraeix la ràpida intervenció de Mossos, Sistema d’Emergències Mèdiques i Policia Local, que va permetre salvar la vida a la jove i la detenció de l’agressor.

L’ajuntament estudia ara també com s’ha activat el protocol establert per als casos de violència de gènere al Garraf, i recorda a la ciutadania la necessitat de denunciar els possibles casos que es puguin detectar.

Widgets Magazine
spot_img

Notícies

spot_img