Dijous, maig 9, 2024
Widgets Magazine
Widgets Magazine

12M: Bloc electoral dels candidats per Barcelona

Tret de sortida a la campanya electoral de les eleccions del 12 de maig. Des de Sabadell, aquest dijous el PSC ha realitzat el seu primer acte marcat per l’absència del president del govern espanyol, Pedro Sánchez. El candidat català, Salvador Illa, ha defensat Sánchez.

I del president espanyol també n’ha parlat Pere Aragonès, candidat d’Esquerra i president català en funcions. Ha assegurat que ell no abandona per fer front a l’extrema dreta.

I des d’Argelers, França, el candidat de Junts, Carles Puigdemont, ha dit que gràcies als seus diputats, s’ha aconseguit, entre d’altres, que l’estat espanyol reconegui el conflicte polític amb Catalunya.

Ignacio Garriga, de Vox, ha començat la campanya davant el Parlament de Catalunya. ‘En defensa pròpia” és el lema dels d’extrema-dreta Una campanya que ha començat a marcar línies vermelles.

A Reus, la candidata dels Comuns Sumar, Jéssica Albiach, diu que la seva formació és la garantia que no governi Junts.

La CUP ha centrat l’inici de campanya demanant un canvi de rumb.

La candidata, Laia Estrada, ha demanat a Junts i Esquerra que no segueixin donant suport al PSOE a Madrid.

Ciutadans confia a no desaparèixer del Parlament

El seu candidat, Carles Carrizosa, diu que és l’única garantia per aturar l’independentisme. El PP, amb el candidat Alejandro Fernández, ha centrat l’acte amb la seguretat ciutadana.

Widgets Magazine
spot_img

Notícies

spot_img