Dilluns, desembre 11, 2023
Widgets Magazine
Widgets Magazine

La Casa d’Empara construeix quatre pisos per a persones amb nul·la o baixa dependència

La Casa d’Empara de Vilanova i la Geltrú és a punt de finalitzar la construcció de quatre pisos al carrer de la Llibertat destinat a persones grans i que estan adaptats a usuaris que poden tenir problemes de mobilitat. En cada un dels habitatges hi poden viure dues persones que tenen nul·la o baixa dependència. És la manera de fomentar tant com sigui possible l’autonomia de les persones grans el màxim temps possible, una de les línies de treball estratègiques de la Casa d’Empara.
Els pisos s’han construït en uns terrenys que eren propietat de la mateixa fundació. Als baixos hi haurà un local comercial que la mateixa Fundació també llogarà. Està previst que s’acabin entre juny i juliol i els primers llogaters podrien entrar a viure al setembre. La iniciativa ha tingut molt èxit i els quatre pisos es van llogar en poc temps. De fet a hores d’ara hi ha llista d’espera per ocupar un dels quatre habitatges quan quedi un pis lliure,

Widgets Magazine

Notícies

spot_img