Diumenge, desembre 10, 2023
Widgets Magazine
Widgets Magazine

La Federació Catalana d’Autisme inicia a Vilanova JobsCat, un projecte d’inserció laboral de persones que tenen aquesta condició

La Federació Catalana d’Autisme inicia a Vilanova JobsCat, un projecte d’inserció laboral de persones que tenen aquesta condició, amb l’objectiu de disminuir-ne el nombre a l’atur i millorar-ne el seu benestar.
Ho ha fet en col·laboració amb una empresa de la ciutat, que ha contractat de manera indefinida dues persones que hi realitzen diverses tasques durant la seva jornada.
El programa ofereix orientació i assessorament tant als usuaris com a les empreses. El projecte JobsCat ha iniciat la seva prova pilot a Vilanova, però espera poder comptar amb més empreses que vulguin formar-ne part amb la voluntat de facilitar l’accés al mercat de treball de més persones amb autisme.

Widgets Magazine

Notícies

spot_img