Diumenge, desembre 10, 2023
Widgets Magazine
Widgets Magazine

Darrers dies per ser voluntari a les proves preliminars de la Copa Amèrica a Vilanova

Darrers dies per poder ser voluntari en les proves preliminars de la 37a edició de la Copa Amèrica de vela, que se celebraran del 14 al 17 de setembre a Vilanova i la Geltrú.

Des que es van obrir les preinscripcions, ara farà un mes, al voltant de 700 persones ja han enviat la seva solicitud. Tres de cada quatre candidatures provenen del país, sent gairebé la meitat d’elles residents al municipi amfitirió.

La capital del Garraf necessita 350 persones: 250 treballaran a terra, 50 atendran una vuitantena de mitjans de comunicació, i 50 més seran seleccionades pel Club Nàutic Vilanova per fer operacions des del mar.

Els candidats han de tenir, com a mínim, 18 anys complerts el 31 d’agost i han d’estar disponibles durant la celebració d’aquesta regata, però també dos dies abans, per fer la corresponent formació. Es demana parlar català, castellà i, per algunes tasques, també l’anglès.

La convocatòria està oberta fins aquest dissabte 15 de juliol a través de la web de l’America’s Cup Event. El dia 20 s’informarà de les persones seleccionades i les que han quedat en llista d’espera, i el 31 de juliol es farà la distribució en les diferents tasques.

No serà fins l’agost de l’any que ve, però, quan Barcelona acollirà la Copa Amèrica de vela, però abans, aquest setembre, les primeres proves es faran a Vilanova amb els sis equips participants, en les que s’estima que passin per la ciutat fins a 25.000 espectadors en els quatre dies, en el que suposa tota una oportunitat de projecció mundial.

Els organitzadors apel·len al desig de traslladar l’esperit dels voluntaris dels Jocs Olímpics del 92 en aquesta cita esportiva.

Widgets Magazine

Notícies

spot_img