Diumenge, desembre 3, 2023
Widgets Magazine
Widgets Magazine

El poder comunitari de la Mesa d’Entitats Socials de Vilanova plasmat en un mural

Un mural acabarà tenint color i forma gràcies a l’esforç de moltes persones usuàries de les entitats i projectes de la Mesa d’Entitats Socials de Vilanova i la Geltrú. Aquest és precisament l’esperit de la mesa, un treball en xarxa i d’acompanyament de les persones amb vulnerabilitat per millorar el seu benestar i la seva qualitat de vida. La Mesa està formada per 16 associacions de l’àmbit social de Vilanova i la Geltrú i també compta amb la participació de l’Ajuntament vilanoví.

La plasmació del mural en una paret de la plaça de Cal Ganeta per part de persones vinculades a la Mesa d’entitats socials busca visibilitzar aquest treball comunitari i posar en valor la tasca de totes les entitats que en formen part. I és que una de les fortaleses de la Mesa és l’aliança entre les entitats que la composen. L’artista vilanovina Irene Garzie ha liderat aquesta iniciativa.

Fins a les sis de la tarda hi ha aquesta pintada comunitària del mural de la Mesa d’Entitats Socials de Vilanova amb diferents activitats paral·leles en aquest espai.

Widgets Magazine

Notícies

spot_img