Diumenge, desembre 10, 2023
Widgets Magazine
Widgets Magazine

El programa ‘Vincles’, la banda del Garraf Últim Cavall i la nova temporada de la Camerata Eduard Toldrà. Els temes d’aquesta setmana a Canal Blau Ràdio.

Aquesta setmana, a El Matí de Canal Blau Ràdio, hem aprofundit en alguns temes que ens ha deixat l’actualitat.

Per exemple, hem sabut com es presenta la Fira de Novembre d’aquest 2023, que compta ja amb una ocupació del 100% dels estands expositius. N’hem parlat amb l’Anna Ribera, regidora de Promoció Econòmica de l’ajuntament de Vilanova i la Geltrú.

La banda del Garraf Últim Cavall acaba de presentar el primer avançament del seu nou disc, que publicarà a principis de febrer de 2024. D’aquest tercer àlbum de la formació n’hem parlat amb un dels seus integrants, en Rafa Monzó.

També hem conegut el programa Vincles, que a Vilanova i la Geltrú vol facilitar el contacte entre joves que han emigrat sols i persones que, de manera voluntària, els volen acompanyar en el seu procés d’emancipació i coneixement de la ciutat d’acollida. Ens ha explicat aquest projecte la Rosalia Márquez, regidora de Joventut a Vilanova i la Geltrú.

El Museu del Ferrocarril de Catalunya estrena demà divendres la seva nova museïtzació, «Viatge en el tren del temps». Una estrena que arriba coincidint amb el 175è aniversari del primer viatge en tren a la península, entre Barcelona i Mataró, el 28 d’octubre del 1.848. D’aquest nou espai, n’hem parlat amb la Pilar García, directora del Museu del Ferrocarril de Catalunya.

I finalment, també hem conegut com serà la nova temporada per a la Camerata Eduard Toldrà, que aquest diumenge presenta el Concert per a clarinet de Copland a l’Auditori Eduard Toldrà. La Marijó Riba, de l’Associació Musical Eduard Toldrà, ens ha explicat com serà aquest concert i també com es presenta la nova temporada.

Widgets Magazine

Notícies

spot_img