Diumenge, desembre 3, 2023
Widgets Magazine
Widgets Magazine

El Pòrtic de la Fira de Novembre permetrà debatre sobre l’economia blava vilanovina

Els reptes de l’economia blava centraran enguany un renovat pòrtic de la Fira de Novembre el proper divendres a Vilanova. Aquesta proposta que obre la fira adopta aquest any el format de ponència i de posterior taula rodona del sector al Teatre Principal. En aquesta ocasió comptarà amb la vicerectora de Política Internacional de la UPC i directora de la Xarxa Marítima de Catalunya BlueNetCat, Lourdes Reig.

Després del pas de la Copa Amèrica per la ciutat, Vilanova vol consolidar l’economia blava com un sector estratègic amb capacitat per crear riquesa i ocupació i precisament la plaça de la Vila es dedica enguany a aquest àmbit.

El títol del programa del pòrtic ‘L’economia blava, el potencial de Vilanova i la Geltrú’ ja és una declaració d’intencions i és que a voluntat és sumar sinergies entre els diferents sectors d’activitat econòmica relacionats amb el mar.

El Teatre Principal de Vilanova i la Geltrú acull aquest reformulat Pòrtic, divendres de fira, a dos quarts de deu del matí i es podrà seguir en directe per Canal Blau. La tarda del divendres el Teatre Principal passarà a ser l’Espai Negocis i la proposta és reunir el teixit empresarial del territori en un seguit de presentacions d’empreses en un esquema molt ràpid.

Widgets Magazine

Notícies

spot_img