Dilluns, desembre 11, 2023
Widgets Magazine
Widgets Magazine

Transformem VNG confia en els propers pressupostos per completar els Jardins de Francesc Macià

A la primavera passada, encara amb l’anterior govern municipal, van començar les obres de reforma dels Jardins de Francesc Macià de Vilanova, executant així un projecte que havia resultat guanyador d’una edició anterior dels pressupostos participatius. El projecte havia estat promogut pels veïns del barri de Sant Joan i eren llargament reivindicades.

Transformem VNG assegura, però, que a dia d’avui, després d’aquella actuació, les obres tenen moltes mancances i que no s’han executat de la manera que s’havien dissenyat. La partida econòmica de les obres, que estaven vinculades a una venda de sòl públic, es va esgotar a mitja actuació i la formació considera que la remodelació s’ha quedat a mitges i que tot plegat ha estat un engany cap als veïns que van promoure i projectar la remodelació. L’actual govern de PSC i comuns preveu tornar-hi a actuar per fer-ne algunes millores. Des de Transformem VNG es confia en què els propers pressupostos municipals contemplin la partida necessària.

Transformem VNG està a l’espera que el govern de PSC i Comuns, que disposa de majoria al plenari, presenti la seva proposta de pressupostos per al 2024. Entre les propostes que plantejaran a l’executiu vilanoví, assegura que hi haurà propostes tangibles per a la millora dels barris i per a l’organització interna de l’ajuntament i projectes de participació ciutadana. Si el govern vol el vot afirmatiu de Transformem VNG, els comptes també hauran d’incloure una partida per facilitar el transport adaptat d’alumnes amb diversitat funcional als seus centres educatius.

Widgets Magazine

Notícies

spot_img