Diumenge, desembre 3, 2023
Widgets Magazine
Widgets Magazine

Servei per rebaixar la factura elèctrica

L’Agència Local de l’Energia de Vilanova ha posat en marxa un nou servei gratuït d’assessorament energètic online per estalviar energia i rebaixar la factura de l’electricitat. Adreçat a tota la ciutadania, i també per a entitats i comerços, ofereix un estudi en 48 hores sobre els consums actuals i genera un informe per reduir-los.

Per aconseguir aquest estudi cal accedir al formulari del web de l’Agència de l’Energia tenint a mà una de les darreres factures de la llum, per poder introduir la informació sobre les dades de consum elèctric. En 48 hores es rep un informe d’optimització de la contractació que conté l’anàlisi del consum, la proposta de canvi de potència i tarifa, l’explicació de com realitzar la tramitació amb la companyia, i una bateria de consells molt útils sobre estalvi energètic.

La intenció és que aquest servei es pugui oferir de forma presencial. L’Ajuntament considera que l’objectiu d’aquest servei no és només que la ciutadania pugui estalviar-se diners en la contractació de l’electricitat, sinó que es busca promoure un consum responsable de l’energia.

Widgets Magazine

Notícies

spot_img