Dijous, maig 9, 2024
Widgets Magazine
Widgets Magazine

Apropar als joves del Garraf els cetacis del seu entorn més proper

Alumnes de l’Institut Dolors Mallafrè de Vilanova i la Geltrú participen al projecte d’aprenentatge i Servei Balenes i Dofins de Vilanova que pretén apropar-los a l’Espai Marí de les Costes del Garraf i als cetacis que formen part del seu entorn. La voluntat és donar-los un aprenentatge que els ofereixi la capacitat de treballar necessitats reals d’aquest espai i amb la finalitat de millorar-lo. Sovint són uns coneixements que tenen molt a tocar tot i no ser-ne prou conscients.

La Fundació per la Conservació i Recuperació d’Animals Marins s’encarrega de la protecció del medi marí i de les espècies que l’habiten; en aquest cas, els portaran la seva tasca centrada en el rescat de la fauna marina en perill a l’hora que en la investigació i la conservació d’aquestes espècies.

Els alumnes del Mallafrè realitzaran una campanya comunicativa on faran divulgació sobre tot allò que hagin après. La jornada forma part d’un pla pilot de l’Agenda 21 Escolar, promoguda per l’Ajuntament de Vilanova i la Diputació de Barcelona, en col·laboració amb l’entitat Anèl·lides de serveis ambientals, el Centre d’estudis del Mar i l’associació cetàcea i el CRAM.

Widgets Magazine
spot_img

Notícies

spot_img