Dissabte, maig 4, 2024
Widgets Magazine
Widgets Magazine

‘Pols de Diamant’, amb Dafnis Balduz i Albert Salazar, dissabte a Vilanova

És l’actor vilanoví Dafnis Balduz, que amb Albert Salazar sobre l’escenari, porta al Principal de Vilanova aquest dissabte ‘Pols de Diamant’.

Una obra de Pau Coya, dirigida per Nelson Valente, que parla de les agressions homòfobes, l’ús de les xarxes socials i la pressió mediàtica.

Davant la simplicitat aparent de la posada en escena, el poder de dos únics actors davant un text profund, amb una història a camí entre la ficció i la relaitat, que pretén posar sobre la taula temes incòmodes, destapar les contradiccions de l’ésser humà, posar-los a debat sense caure en judicis de valor.

Amb “Pols de diamant”, Pau Coya es va proclamar guanyador del novè Torneig de Dramatúrgia de les Illes Balears d’enguany, i segueix una gira que arriba després de l’èxit aconseguit durant la seva programació el passat mes d’octubre a la cartellera de la Sala Versus Glòries.

Dissabte arriba al Teatre Principal de Vilanova amb dues sessions, a les 18h i a les 20’30h. https://www.escenavilanova.cat/programacio/pols-de-diamant

Estigma i linxament mediàtic van de la mà en aquesta peça que busca remoure consciències.

Widgets Magazine
spot_img

Notícies

spot_img