Dilluns, maig 20, 2024
Widgets Magazine
Widgets Magazine

Matí de retards a Rodalies Renfe al seu pas pel Garraf

Matí de retards de més de mitja hora de mitjana a la línia R2 sud de Rodalies Renfe. Aquest cop ha estat una avaria en el sistema de senyalització entre les estacions de Sitges i Vilanova i la Geltrú, que s’ha detectat en plena hora punta, pels volts de les 8 del matí, i que ha alterat la circulació dels trens de la línia del Garraf.

L’avaria ha provocat demores generalitzades als trens de Rodalies i també als combois regionals que han tornat a tensar la paciència dels usuaris.

La incidència ha fet que els trens que iniciaven i acabaven el seu recorregut habitual a Vilanova i la Geltrú durant la jornada d’avui ho han fet a Gavà, mentre que els de Sant Vicenç de Calders, avui, excepcionalment, paraven a totes les estacions.

El retards són el dia a dia dels usuaris d’aquesta línia, però aquesta ha estat una setmana especialment complexa, després d’un cap de setmana en què una avaria en el sistema de senyalització entre Garraf i Sitges dissabte, va provocar alternacions importants al servei .

La incidència va condicionar la circulació regular de trens, que es va limitar un tren per hora i sentit. Un trajecte que els caps de setmana només té operativa una via única per les obres d’Adif. Segons Renfe, no es va poder establir un servei alternatiu per carretera per la manca de busos i conductors.

Un episodi més d’incidències a l’R2Sud, que arriba coincidint amb la sanció de 900 mil euros que la Generalitat ha imposat a Renfe per l’avaria a Gavà , que primer s’havia atribuït erròniament a un llamp i que també va afectar la línia ara fa tot just un any durant tres setmanes, en considerar que es va vulnerar els drets dels consumidors en no articular una informació correcta als usuaris.

Widgets Magazine
spot_img

Notícies

spot_img